zondag 15 januari 2012

Cadeau enveloppe

Joepie ik ben voor het eerst in de top 3 gekomen van paperplay challenges. Ik ben echt heel blij met deze eer. Het is toch super leuk om te merken dat anderen je werk zo leuk vinden. 




 Nu dan de kaart die ik heb gemaakt Binnenkort word mijn vader 60. Een hele mijlpaal. Ik heb een verassing voor hem. Ik heb kaarten kunnen regelen voor het requiem en kronungsmesse van Mozart. Ik hoop dat hij er blij mee is. 


 


Voor zo'n kado moet natuurlijk ook een mooie verpakking komen. Ik was op zoek naar een leuk idee toen ik op de site van Take time for you een mooie challenge tegen met precies de goede enveloppe. 




De werkbeschrijving ziet er moeilijker uit dan dat hij is. Als je een keer getekend heb dan is hij eigenlijk heel logisch. 
Ik heb als papier een 30 x 30 blad genomen van het Tilda papier frosted blue green. Ik heb deze bij Doeading gekocht. De gebruikte stempel is van Die Namics. Ik vind het erg mooie stempels alleen de werking ervan met de die's heb ik nog niet helemaal door. Als iemand een tutorial weet, Ik hou me aanbevolen. 





Om de enveloppe dicht te houden doe je er een "ceintuur" omheen. Ik heb hier gebruik gemaakt van een pons van Martha Stewart. Ik heb de pons aan twee kanten tegelijk gebruikt en vind het resultaat erg gaaf. Als sluiting aan de achterkant heb ik mijn stempel gebruikt voor mijn naam. Ik wil echt nog een keer een mooiere hiervoor maar voorlopig moet dit doen.





Als je de enveloppe dicht vouwt dan kan er een ceintuur omheen. Voor het "ceintuur" heb ik gewoon wit  cardstock gebruikt. Daarboven heb een met papieren en een gewoon roosje een bloem gemaakt. 






De bloem heb ik, net als het "ceintuur" bewerkt met distressinkt milled lavender. Het groene swirltje heb ik om een tool heen gedraaid en daarna iets losser getrokken. Ik vond het effect erg lief.




Ik hoop dat jullie de enveloppe leuk vinden. Ik ga met de enveloppe meedoen met de volgende challenge

Take-time-for-you- folded envelope card
Dutch dare - For the boys. 
Charisma cardz - Happy birthday


Hopelijk vinden jullie mijn enveloppe leuk. Laat het even weten. 

lots of love

Patricia

zondag 8 januari 2012

Boekkaart


Bij Doeading heb ik de bookcover stempel van Tim Holtz gekocht. Hier wilde ik al heel lang iets mee doen. Ik had het idee om een boekkaart te maken. Ik kwam bij Tina de werkbeschrijving tegen en ben hiermee aan de slag gegaan.


Op de voorkant zoals gezegd de Bookcover van Tim. Ik heb de maten van het boekje aangepast aan de stempel. Daarnaast heb ik een tag van Magnolia gebruikt als titelstuk. De "titel' luid I'm so grateful for you.


Ik kwam deze Tilda tegen in een winkeltje in Voorburg en was er gelijk helemaal weg van. Wat een snoepie! ik heb geen idee uit welke serie ze komt of hoe ze heet maar ik noem haar prima ballerina. Ze lijkt te dansen van geluk. 


Ik heb haar ingekleurd met distressinkt. Ik heb de volgende kleuren gebruikt: vintage foto, tattered rose, brushed corduroy, walnut stain, dusty concord en victorian velvet.


Op de rechter pagina achter Tilda kan je lezen Roses are red violets are blue Sugar is sweet en so are you. Ik heb nooit geweten dat het rijmpje zo verder ging. Waar knutselen al niet goed voor kan zijn.


Op de linker pagina van het boek heb ik de tags van Magnolia gebruikt. Hierop staan de teksten: "Tijd voor een feestje" en "koester een mooi moment".  Hieronder heb ik 2 harten gebruikt van MD. Het papier is van Maja design.


Deze Tilda komt uit de winkel van Doeading. Hij is speciaal voor hun gemaakt. Ik vind de hartjes op haar schoot zo lief. Ik heb haar ingekleurd met vintage foto, tattered rose, brushed corduroy, walnut stain en  dusty concord. 


Ik vond bij doeading de uitdaging om een kaart te maken met iets van 5 erin. Vandaar deze 5 bloemen. Ik heb ze zelf gemaakt met een mal van MD. De parel in het midden is van een pin.

Ik wil met deze boekkaart meedoen met de volgende challenges:

Doeading - maak iets in het teken van het 5 jarig bestaan van de winkel
CES challenge - Anything goes
Paper take weekly - Anything goes with something new, I've used a stamp i just bought
Magnolia down under challenges - Anything goes
Just Magnolia - Anything goes
Paperplay challenges - Use something new. I've used a stamp i just bought

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Een zondag well spend! Hopelijk vinden jullie hem ook mooi.

Lots of love

Patricia

zaterdag 7 januari 2012

Hartjes kaart.

Allereerst voor iedereen een gelukkig 2012. Dat het een jaar vol inspiratie mag zijn.
Hier mijn eerste kaartje van 2012. Het is een verjaardagskaartje geworden. Niet voor iemand in het bijziender maar het is altijd handig om een kaartje op voorraad te hebben.





De inspiratie komt van de challenge van CLP. Daar hebben ze weer een hele mooie sketch gemaakt. Ik vond de "ronde" hoeken met name erg leuk in deze sketch.




Daarnaast was de opdracht bij Stampavie dat je harten moest gebruiken. Ik dacht meteen aan deze lieve Tilda als lieveheersbeestje. Samen met de harten van Spellbinder en de rand van Joy zat het met de harten wel goed. Bij simply Magnolia was de opdracht Celebrate. Een verjaardag is wel een celebration waard dacht ik zo.



Ik heb voor het inkleuren de distressinkt refillers gebruikt met de volgende kleuren. Aged mahogany, black soot, tattered rose, vintage foto, brushed corduroy, walnut stain en pumice stone. 

Ik wil graag mee doen met de volgende challenges:


Ik zou het leuk vinden als je een berichtje voor me achterlaat.

Lots of love 

Patricia